Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού στα πλαίσια του eTwinning έργου 22-23 Save the Sea και του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ τάξης συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού που έλαβε χώρα το χρονικό διάστημα 8-23 Οκτωβρίου 2022 με δραστηριότητες που αφορούν το eTwinning έργο SAVE THE SEA που υλοποιούν αυτή τη χρονιά στα πλαίσια των μαθημάτων των Αγγλικών και της Πληροφορικής.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών τα παιδιά μπήκαν σε ρόλο μυστικών υποβρύχιων πρακτόρων , δημιούργησαν ένα κρυπτογραφημένο αλφάβητο στην Αγγλική Γλώσσα και στην συνέχεια μοιράστηκαν με τους συνεργάτες τους ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα που αφορούσε την θεματική του έργου του ερχόμενα σε επαφή με τις βασικές έννοιες προγραμματισμού με την εμψύχωση της εκπαιδευτικού τους Δέσποινας Χατζηγεωργίου ΠΕ06. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εκπαιδευτικό της Πληροφορικής Βασιλική Τσόκολα για την καθοδήγηση και την ενθάρρυνση να συμμετέχουμε στην Εβδομάδα Προγραμματισμού.

Secret Agents 1

Δείτε εδώ την δραστηριότητα μας https://docs.google.com/presentation/d/1cD7t3BMVg3mu-DdgPMrwT7xL91CQ9VAm7UcbaAwmHaw/edit?usp=sharing , https://codeweek.eu/view/510477/etwinning-underwater-secret-agents-in-code-week-2022

και τα πιστοποιητικά μας

Ανώνυμο σχέδιο 8
Please follow and like us: