1η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας έργου eTwinning για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους.

Το διακρατικό eTwinning έργο ” Languages are Visions of Life” είναι το πρώτο eTwinning έργο που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας στο 3o Δημοτικό Σχολείο Άργους.

Το έργο υλοποιήσαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2021 -2022 οι μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Δ2 με την εμψύχωση και βοήθεια της εκπαιδευτικού των Αγγλικών τους Δέσποινας Χατζηγεωργίου.

Το έργο βραβεύτηκε σήμερα 06 Σεπτέμβρη 2022 με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από την Εθνική Υπηρεσία eTwinning πληρώντας τα κριτήρια της παιδαγωγικής καινοτομίας, της ενσωμάτωσης στη διδακτέα ύλη , της συνεργασίας και της επικοινωνίας, της χρήσης τεχνολογίας , των μαθησιακών αποτελεσμάτων, του αντίκτυπου και της τεκμηρίωσης λαμβάνοντας συνολικά τη 10η ετικέτα ποιότητας σε σύνολο συνεργατών.

national quality label1

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Δ2 για την διάκριση αυτή, για την εργατικότητα, το ενδιαφέρον, την συνεργασία και τον ενθουσιασμό τους. Πολλές ευχαριστίες στους συνεργάτες μας από όλες τις χώρες ,στους γονείς του σχολείου μας, χορηγούς υλικών και υποστήριξης και στους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Ευχόμαστε όλο και περισσότεροι μαθητές και μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας να ξεκινήσουν ταξίδια στον μαγικό κόσμο του eTwinning, της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης.

Ανώνυμο σχέδιο 21
pupil1 1
Please follow and like us: