Ευρωπαικές Ετικέτες Ποιότητας για τα eTwinning έργα Save the Sea και A World of Lakes , Αγγλικά Ε’ και ΣΤ΄Δημοτικού 2022-2023

Πολλά μπράβο στους μαθητές της ΣΤ’ και Ε’ τάξης 2022-2023 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους για τις Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας που έλαβαν σήμερα για τη δουλειά και την ενθουσιώδη συμμετοχή τους στα διακρατικά eTwinning έργα διάρκειας ενός έτους με τίτλους A World of Lakes και Save the Sea αντίστοιχα στα πλαίσια του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας με τη βοήθεια και ενθάρρυνση της εκπαιδευτικού τους Δέσποινας Χατζηγεωργίου ΠΕ06.

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας αξιολογεί το έργο όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών που συμμετέχουν σε ένα έργο eTwinning. Αποτελεί ένα δεύτερο δείγμα επιτυχίας μετά την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και καταδεικνύει ότι το έργο ανταποκρίνεται σε ένα ορισμένο Ευρωπαϊκό πρότυπο. Τα έργα στα οποία απονέμεται η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας είναι εκείνα με την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ εκείνων που έλαβαν την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και παρουσιάζουν παραδείγματα επιτυχημένης ευρωπαϊκής συνεργασίας.

Ευχαριστίες απο τις ομάδες των έργων στους Έλληνες και διακρατικούς εταίρους, για την επικοινωνία και την συνεργασία στην εκπόνηση πρωτότυπων, καινοτόμων, βιωματικών, ευφάνταστων, συνεργατικών δραστηριοτήτων που διεύρυναν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους και στην Κεντρική Υπηρεσία eTwinning για την πρωτοβουλία και την επιβράβευση της προσπάθειας τους.

A WORLD OF LAKES page 0001
SAVE THE SEA page 0001

Please follow and like us: