Η 2η φάση της Επιμορφωτικής δράσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GIG Erasmus + στο 9ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας από την ομάδα επιμορφωτριών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Η 2η φάση επιμόρφωσης με τίτλο Μαθητοκεντρική και Παιχνιδοποιημένη Μάθηση -Αξιοποίηση του διλήμματος- dibl”, του 5ου πακέτου εργασίας WP5 του πρόγραμματος GIG Erasmus+ Gamified Introduction to Gamification, στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας ως πλήρης εταίρος, παρουσιάστηκε στο 9ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας με έδρα τη Λάρισα, στις 20 Οκτωβρίου 2023 στα πλαίσια του Πακέτου Εργασίας 6 WP6 -Διάχυση.

Την παρουσίαση επιμελήθηκε η επιμορφωτική ομάδα του Ν. Αργολίδας, η κ. Αλεξάνδρα Νικολάου -Σύμβουλος ΠΕ60 Κορινθίας η οποία είχε αναλάβει την επιμόρφωση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε σχέση με τη θεματική στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και η κ. Δέσποινα Χατζηγεωργίου -Εκπαιδευτικός ΠΕ06 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους η οποία είχε αναλάβει την αντίστοιχη επιμόρφωση στο Δημοτικό Σχολείου Φιχτίου τον Μάρτιο του 2023.

εεπεκ
Please follow and like us: