1η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning Έργου για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Το διακρατικό eTwinning έργο ” Languages are Visions of Life” είναι το πρώτο eTwinning έργο που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας στο 3o Δημοτικό Σχολείο Άργους.

Το έργο υλοποιήσαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2021 -2022 οι μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Δ2 με την εμψύχωση και βοήθεια της εκπαιδευτικού των Αγγλικών τους Δέσποινας Χατζηγεωργίου.

Μετά την απονομή της Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας τον Σεπτέμβρη του 2022, η ενθουσιώδης συμμετοχή της παραπάνω ομάδας λαμβάνει μια ακόμα διάκριση που αφορά την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας -European Quality Label.

ql

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας αξιολογεί το έργο όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών που συμμετέχουν σε ένα έργο eTwinning. Τα έργα στα οποία απονέμεται η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας είναι εκείνα με την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ εκείνων που έλαβαν την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Τα έργα αυτά παρουσιάζουν παραδείγματα επιτυχημένης ευρωπαϊκής συνεργασίας. Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται μόνο μία φορά τον χρόνο και εμφανίζεται στην πύλη eTwinning. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική συμμετοχή τους. Ευχόμαστε Εθνικές και Ευρωπαϊκές διακρίσεις και στα φετινά τους eTwinning ταξίδια.

Please follow and like us: